Monday, December 14, 2009

an inspiring quotations..

"Andai ada cinta manusia untukku, jadikan ia cinta yang bersandar pada cintaMU. Andai tiada cinta manusia untukku, jadikanlah CintaMU cukup untukku"

indah kan words ni? so kepada kwn2 yg still single lg, jgnla menggelabah sgt mencari lelaki *ye aku tau korang rs dah age 23 dan seharusnya dah settle down and lg bertambah inferior dgn undangan2 walimatulurus rkn2 seusia yg byk gl. sila bertenang ye. *reminder utk diri sendiri juga!* :)

7 comments:

  1. haha.. betul! jgn gelabah.. ;

    ReplyDelete
  2. I am sure you will find someone worth waiting for insya Allah...

    ReplyDelete
  3. thanks dear. and congrats jgk. :)

    grounded: thanks! same goes to u. :)

    ReplyDelete
  4. kak ria! it is so true.
    cintailah temanmu didunia dan akhirat.
    mendalam tuh.
    kak ria, i suggest you to attend ESQ 165 way. the other day it was held in mrsm kuantan. the next event will be on the 15th to 17th january at gambang resort. alhamdulilah. :)
    makcik lin and pakcik razali tau rasanya pasal ESQ neh. :)

    ReplyDelete
  5. sorry tp sape ye i did ni? erm aritu ada uia sendiri yg anjurkan, tp tu la, terlepas peluang tu sbb akak ada hal time tu. thanks for the info eh? ;)

    ReplyDelete
  6. chiet! mysterious gl igt kan sape td. hik. btw thanks for sharing! ;)

    ReplyDelete

proud blogger

All Malaysian Bloggers Project

daisypath

Daisypath Anniversary tickers