Wednesday, August 4, 2010

its all about foodsssss

keterujaan! despite of all the tiredness from working 9 til 7, i still manage to bake some things!

1. pau


wahaha! sgt teruja dpt recipe dr miss sue tadi terus try! thank god menjadi! ni try inti kacang n kaya, next time try filling ayam pula! ;p

2. muffins




agak mendukacitakan sedikit, muffins x naik secantik mungkin. mengapakah! naik nya dgn penuh kesengetan. wuwu.

3. choc chips cookies!

this is for sample. utk kuih raya kakak iparku suruh buat. hehe. setakat ni dah ada 300pieces order. sesiapa yg berminat contact saya ye utk mendapatkan harga yg lumayan dan cookies yg bermutu! ;)



hah ni utk sesiapa yg berminat nak tempah, boleh je! let me know k! ;)


ok. lagi lama aku kerja kedai ni lagi syanie ha aku waaaaaaa! :(

more to come! hehe. forgot to take picture of my wholemeal bread. sgt menarik! hehe.

7 comments:

  1. wholemeal bread???nk tgk!!
    btw ko xnk bukak class lesson to bake ke?hikhik

    ReplyDelete
  2. haha! aku pon baru lesen P dah nak mengajar. heh. nanti i'll give u some k! ;)

    ReplyDelete
  3. bung..!!!

    nsk bake ngan ko juga..wuwuwu

    ReplyDelete
  4. aku suka bila ko berckap pasal mknn.. umpama ko terlahir utknya.. haha

    ReplyDelete
  5. fiey ayuh2! dtg sini sama2 buat kuih haha!

    hazri: at least aku BAKE, bukan menelan je segala mende! usaha tu penting hahahaha

    ReplyDelete
  6. haha.. bagus2.. mmg pasni xde halangan la nk menggebukan diri.. yeah..

    ReplyDelete
  7. Hebatnye!!! Kte suke baking jugak tapi stakat ni cakes je la ohoho! lazatnye.. naseb baek tgk mase sahur :P kalo x teliur hehe

    ReplyDelete

proud blogger

All Malaysian Bloggers Project

daisypath

Daisypath Anniversary tickers